• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Організація харчування дошкільників

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 №1591 «Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», від 26.08.2002 №1243 «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів, наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 №667 «Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних ікомунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», Комплексної програми розвитку освіти м.Харкова на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням 16сесії Харківської міської ради 7 скликання від 08.11.2017 №826/17 «Про затвердження Комплексної програми розвитку освіти м.Харкова на 2018-2022 роки» (зі змінами), рішення 38 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 02.12.2020 №2293/20 «Про бюджет Харківської міської територіальної громади на 2021 рік», рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 24.12.2020 №772 «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м.Харкова у 2021 році», з метою організації якісного та повноцінного харчування учнів і вихованців закладів освіти, допомоги соціально незахищеним категоріям дітей у закладах освіти міста

ЗАТВЕРДИТИ з 01.01.2021 року грошові норми харчування вихованців:

ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ВІД 1 ДО 3 РОКІВ – 30,00 грн. (з розрахунку: 12,00 грн. – бюджетні кошти та 18,00 грн. – батьківська плата);

ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ - 35,00 грн. ( з розрахунку: 14,00 - бюджетні кошти та 21,00 батьківська плата ).

ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ САНАТОРНИХ ТА СПЕЦІАЛЬНИХ ГРУП ВІКОМ ВІД 1 ДО 3 РОКІВ - 31,00 ГРН, ВІД 3 ДО 6 (7) РОКІВ - 36,00 грн.

Звільнено від плати за харчування дітей учасників антитерористичної операції ( операції обєднаних сил), які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Харкова.

Згідно з нормативно-правовими актами ЗДО впроваджує систему управління безпечності харчових продуктів на основі принципів НАССР. Наказом від 08.08.2019 № 56"Про створення постійно діючої багатопрофільної робочої групи в КЗ "ДНЗ № 288" з розробки, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР)" створено постійно діючу та багатопрофільну робочу групу з розробки, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР)

Кiлькiсть переглядiв: 228