Виставка «ОСІННІЙ ДИВОГРАЙ»

ВИСТАВКА ПОРОБОК З ПРИРОДНОГО МАТЕРІАЛУ «ОСІННІЙ ДИВОГРАЙ»

У самий розпал осені, з 1 жовтня по 25 жовтня в нашому дошкільному закладі пройшла виставка «Осінній дивограй», в якій взяли участь не тільки діти, а й їхні батьки. Малюки працювали разом з батьками, а старші діти працювали над виробами самі. До роботи учасники виставки поставилися серйозно і вклали багато фантазії, терпіння, праці і багато робіт зайняли призові місця! Осіння природа дарує нам багатство у вигляді різно­кольорових листочків, з яких можна робити різноманітні вироби: аплікації, картини, колажі, панно... Найпростіші осінні вироби — це, звісно ж, усілякі ап­лікації з різнокольорових листків. Якщо поставитися до справи з вигадкою, то змайструвати можна не тільки кар­тинки. Гарними листками можна обклеїти звичайну рам­ку для фотографій, альбом для фото або для малювання, записну або телефонну книжку. Пофантазувавши, апліка­цію можна зробити об'ємною.

Виставка проходила майже протягом місяця. У своїх роботах діти та їхні батьки використовували різні природні матеріали: кабачки, гарбузи та патисони, картоплю, моркву і буряк, різні шишки, листочки, квіти та гілочки. Роботи виконувалися в різних техніках: аплікація, моделювання, букети, колажі, панно тощо.

Виставка вийшла дуже гарна, багато цікавих поробок, зроблених талановито і з любов’ю. Дуже складно було вибрати кращі, бо кожна гарна і по-своєму неповторна. Відвідавши виставку, в голові літають думки і народжуються ідеї поробок. Дякуємо вам, любі батьки, за таку активність, творчість, любов до прекрасного, до своєї рідної природи і до своїх дітей!

Пропонуємо Вам, шановні батьки, запастися природним матеріалом, все висушити і підготувати до роботи, щоб творити разом зі своїми дітьми і надалі - в довгі зимові вечори! Творчих вам думок, натхнення, щоб ваша фантазія і творча уява ніколи не закінчувались, а лише збільшувались і давали вам наснаги і бажання творити!

/Files/images/yana/2015rk_yani/Вироби з природного матеріалу своїми руками. Осінь. 2015рік. Габелко Кристина.jpg

/Files/images/yana/2015rk_yani/Вироби з природного матеріалу своїми руками. Осінь. 2015рік. Лук\'янченко Ярослав.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 696