Літні ігри!



Сьогодні 7 серпня, у нашому дитячому садочку всі діти приймали участь у фізично-оздоровчому розважальному комплексі літніх ігор.

Мета:
охоплення всіх дітей різними формами фізичного фиховання протягом дня, активізація оздоровчої роботи на свіжому повітрі, формування певних систем рухових умінь та навичок, ігрових дій, набуття доступних уявлень та знань про користь занять фізичною культурою , іграми про основні гігієнічні вимоги та правила.

Літо для дошкільнят – це час для реалізації мрій, активних ігор, появи нових друзів. Педагоги нашого закладу постійно дбають щоб дітям влітку дісталось вдосталь (але не занадто) цілющих променів, пізнавальних прогулянок, цікавих вражень від зустрічей з рідною природою, а також навчають дітей не лише милуватись різномаїттям і різнобарв`ям довкілля, а й свято шанувати, оберігати все живе, свій рідний край.

/Files/images/yana/2015rk_yani/07.08.2015 літні ігри Снимок4.JPG

Відповідно до завдань на літній оздоровчий період , санітарно – гігієнічних норм, інструкцій з охорони життя та здоров'я дітей , інших нормативних актів , завдяки спільним зусиллям працівників закладу та батьків вихованців забезпечується :

  • максимально можливе перебування дітей на свіжому повітрі ;
  • оптимальна рухова активність ;
  • відповідність вимогам одягу і взуття для перебуванні дітей у приміщеннях і на прогулянкових майданчиках.
  • збалансоване , збагачене вітамінами харчування;
  • дотримання протягом дня повітряного і питного режиму;
    подовження тривалості денного сну.

/Files/images/yana/2015rk_yani/07.08.2015 літні ігри Снимок3.JPG

Але наші ігри пройшли не тільки змагаючись командами, не тільки з метою охоплення всіх дітей різними формами фізичного фиховання, але й пригадали чудові віршики про літо, сонечко, а також разом з солістами співали знайомі українські пісні.
/Files/images/yana/2015rk_yani/07.08.2015 літні ігри Снимок5.JPG

І закінчилася розвага улюбленим заняттям всієї малечі - гарні малюнки на асфальті
/Files/images/yana/2015rk_yani/07.08.2015 літні ігри Снимок15.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 100