День Захисту дітей!

Сьогодні природа подарувала теплий сонячний день і стає радісно подвійно — тому що в перший день літа, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це один з самих перших міжнародних свят. Рішення про його проведення було прийнято в далекому 1925 році в Женеві на Всесвітній конференції, присвяченій питанням благополуччя дітей.

Всіма силами своїми
Захистимо дітей від бід,
Щоб здавався їм прекрасним
І чарівним білий світ!


Вітаємо з Днем захисту
Всіх діточок на землі,
І бажаємо, щоб жили
З татом, мамою ви в теплі!


Дитинство проходить дуже швидко, але саме воно дарує нам ті приємні моменти, які ми пам'ятаємо протягом усього життя. Всі ми пам'ятаємо свої відчуття від передчуття початку літніх канікул. Тепло, сонце, море, ігри з друзями, нові враження дарує нам літо.


Традиційно з настанням літа з 1 червня проходять заходи, присвячені дітям, їх дозвілля та розвитку. Не залишилися осторонь і наші діти, для яких у вівторок, 2 червня, було організовано свято з різними конкурсами, піснями, танцями. Силами музичних керівників Макаревич Я.М. і Пшеничної Л.В. були підготовлені і проведені музично-спортивні естафети та ігри. Потім були проведені конкурси: малюнок на асфальті «Світ навколо нас» .


Міжнародний день захисту дітей – це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, перш за все цей день - нагадування дорослим про те, що занадто багато в житті залежить від нас. Діти, як ніхто інший, беззахисними перед реаліями нашого світу і потребують підтримки дорослих. В цей день бажаємо всім учням, батькам, дідусям і бабусям міцного здоров'я, великих творчих перемог, втілення найсміливіших задумів! Щастя, миру і злагоди!

/Files/images/yana/2015rk_yani/Снимок5 01.06.2015 День защиты детей.JPG/Files/images/yana/2015rk_yani/Фото-0024 01.06.2015 День защиты детей.jpg

/Files/images/yana/2015rk_yani/Фото-0079 01.06.2015 День защиты детей.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 90